Recension av Fast Burn Extreme: Fungerar de verkligen?

juli 2022
42
Fast Burn Extreme
OBS: Det finns många falska webbplatser som hävdar att de säljer Fast Burn Extreme piller till ett lägre pris. Köp Fast Burn Extreme ENDAST från den officiella hemsidan!

Fast Burn Extreme piller har blivit extremt populära, vilket inte är förvånande. Dessa viktminskningspiller är exceptionellt bra.

I den här artikeln förklarar vi om Fast Burn Extreme pillerna verkligen fungerar så bra som hävdat.

Det är också möjligt att dela din egen erfarenhet i kommentarerna längst ner på sidan.

fast burn extreme product image

Vad är Fast Burn Extreme?

Fast Burn Extreme piller innehåller de mest tillförlitliga naturliga bantningsingredienserna: garcinia cambogia extrakt, indiskt nässelextrakt, grönt te extrakt, krom, vitamin B6, bittert apelsinextrakt, paprikaextrakt och koffein.

Kombinationen av dessa ingredienser ger många bantningseffekter:

 • Viktminskning [1] [2]
 • Stark fettförbränning [3]
 • Minskar aptiten avsevärt och gör dig fylligare efter en måltid [4]
 • Ökar ämnesomsättningen [5]

Fungerar det verkligen?

Vi får ofta frågan om Fast Burn Extreme faktiskt fungerar. Det korta svaret på detta är: Ja.

Många vetenskapliga studier visar att Fast Burn Extreme pills hjälper till med viktminskning. Kombinationen av alla ingredienser ger en stark viktminskningseffekt.

Erfarenheterna från befintliga användare visar också att Fast Burn Extreme är effektivt. 96% av användarna är nöjda med resultaten.

Tillfällig kampanj

För närvarande har Fast Burn Extreme en tillfällig kampanj. Se alla detaljer nedan.

fast burn extreme discount

När du köper 3 paket Fast Burn Extreme får du 3 paket gratis. Den här kampanjen väljs oftast av användare. Vi vet inte hur länge denna tillfälliga kampanj kommer att pågå, så dra nytta av den snabbt.

Klicka här för att gå till rabattssida.

Köpa Fast Burn Extreme

Du kan köpa dessa bantningspiller på den officiella Fast Burn Extreme webbplatsen. Det finns många webbplatser som hävdar att de kan sälja de för ett lägre belopp. Det här är alla förfalskningar. Så var uppmärksam på var du köper från!

Besök den officiella Fast Burn Extreme webbplats här

Under köpprocessen kan du välja att betala efteråt eller att betala omedelbart.

Leverans pris beror på ditt val.

 • Postförskottsbetalning = 150 kr
 • Online betalning = 80 kr
 • Banköverföring = 80 kr

Leverans är inom en arbetsdag. Paketet skulle blir diskret förpackat, ingen ska veta vad som finns i paketet.

Vanliga frågor

Kommer att använder Fast Burn Extreme?

Rekommenderad dos för konsumtion är 2-4 kapslar per dag. Dosen beror på kroppsvikt. Ta med cirka 300 ml vatten.

För personer som väger upp till 85 kg: 2 kapslar en gång om dagen, helst 30 minuter före en måltid eller träning.

För personer som väger mer än 85 kg: 2 kapslar två gånger om dagen, helst 30 minuter före en måltid eller träning.

Kunna kvinnor använda Fast Burn Extreme?

Klart, det har är en produkt för man och kvinna

Är Fast Burn Extreme säkert?

Fast Burn Extreme är helt säkert och effektivt. Helt fri från biverkningar.

Hur snabbt ser jag resultat?

Detta är svårt på att säga. Detta beror på din diet och din träning. De flesta användare ser resultat inom en vecka.

Jasmijn Dijkstra är en registrerad nutritionist med expertis inom nutrition och hälsa. Hon har en magisterexamen i nutrition och hälsa från Wageningen University & Research. Jasmijn gillar att vara i gymmet på sin fritid.

42 KOMMENTARER

 1. Britt Strömberg

  Det här är de bästa bantningspillren jag någonsin har provat. Jag började för två månader sedan och har redan förlorat mer än 15 kg (jag var överviktig). Jag måste säga att det är ett rätt bra viktminskningspiller. Ibland känner jag mig illamående, men det försvinner efter ett tag.

  • Hej Britt, har du fortfarande samma åsikt om dem?

   • Britt Strömberg

    Hej Frida, jag har använt pillren i ytterligare några månader nu och har fortfarande samma åsikt om Fast Burn Extreme. Jag har redan förlorat 25 kg utan träning (med en bra kost). Jag känner mig inte längre illamående och har redan lagt en andra beställning för Fast Burn Extreme. Jag gillar verkligen tillfredsställelsegarantin för Fast Burn Extreme, så du kan testa den med säkerhet (jag var rädd att det inte skulle fungera).

 2. Fredrik Holmgren

  Jag har tidigare köpt andra fettförbrännare som Revolyn och Ketox24, varav ingen har fungerat (fick först senare reda på att de var bedrägerier).
  Det är därför jag gav Fast Burn Extreme ett försök som en sista chans … Jag var mycket nöjd! Denna produkt fungerar mycket bra. Om du kombinerar Fast Burn Extreme med ett bra träningsschema kan du verkligen förlora 20 kg på kort tid!
  Kort sagt; rekommenderas definitivt!

 3. Hej, jag har en fråga.
  Jag har använt Fast Burn Extreme i 3 veckor. För närvarande har jag gått ner 6 kg och det är jag glad över. Jag undrar bara om vikten kommer tillbaka igen efter att jag slutar ta Fast Burn Extreme piller?
  Johan (41 år)

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jasmin,

   Den förlorade vikten kommer inte tillbaka när du slutar. Men du måste naturligtvis hålla dig till en hälsosam livsstil.

 4. Hej,

  jag ville bara dela med mig av min erfarenhet. Jag beställde Fast Burn Extreme i slutet av december och jag har tagit de i en månad.
  Jag hade kombinerat dessa fettförbrännare med en diet (Atkins). Jag har redan gått ner 7,5 kg. Jag är överlycklig över resultaten. Jag tror att jag kommer att fortsätta i några månader till.

  Damer och gentlemän, glöm inte att du också måste kombinera Fast Burn Extreme piller med en riktig diet. Resultaten kommer då supersnabbt!

 5. Charlotte Gustafsson

  Hej Jasmin,

  jag lade just en beställning efter att ha läst din artikel. Jag kan dock inte hitta bra recensioner någon annanstans. Så jag undrar om det här kan ha skrivits av företaget? Jag kunde inte heller riktigt hitta en leveranstid, så jag var också nyfiken på hur snabbt du fick produkten.
  Du skrev att du hade gått ner 9 kilo med dessa. Var det lätt, eller var du tvungen att ge upp mycket för det här?

  Jag är supernyfiken på om det kommer att fungera för mig också. Jag är 165 cm lång och väger ca 71 kilo. Jag har ätit hälsosamt i en månad och tränat mycket men har fått några resultat av det. Jag hoppades att det skulle gå fortare.

  Jag skulle gärna vilja få ett svar från dig.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Charlotte,

   jag fick tabletterna inom två arbetsdagar. Jag beställde dem för ett tag sen. Men nyligen har Fast Burn Extreme blivit riktigt populärt, så det kommer förmodligen att bli en försening med leveransen.

   Jag har verkligen gått ner 9 kilo; det gick rätt smidigt. Men jag höll mig till en riktig diet. På grund av Fast Burn Extreme piller har du mindre tendens att mellanmål, och din ämnesomsättning ökar. Det ger dig en bra mental boost för att fortsätta varje dag med en ordentlig kost och motion.

   Jag är säker på att de kommer att hjälpa dig med dina mål :).

  • Hej Charlotte, har du kunnat testa om det fungerar? Hälsningar

   • Charlotte Gustafsson

    Hej Agnes,

    jag har kunnat testa de, och det fungerar väldigt bra. Jag har redan gått ner rätt mycket i vikt, från 71 kg till 60 kg.
    Jag rekommenderar faktiskt alla att prova det och om det inte fungerar, skicka bara tillbaka dem. Du får tillbaka dina pengar.

  • Vilken webbplats beställde du dem från?

 6. Hur länge kan du använda den här en efter en? Kommer detta att fortsätta att fungera efter några veckor, eller kommer din kropp att vänja sig vid dem?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Marcus,

   Du kan använda dessa tills de önskade resultaten har uppnåtts. Alla ingredienser är 100% naturliga, där din kropp kommer inte riktigt att vänja sig vid dem.

 7. Hur vet jag att det här inte bara är försäljningstaktik för att sälja produkten snabbare? Jag spenderade mina sista pengar på dessa eftersom jag är så osäker på min kropp.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Alice,

   Det här är verkligen inte försäljningstaktik. Jag har haft många resultat med produkten. Om du inte är nöjd med produkten kan du begära återbetalning från tillverkaren (nöjdhetsgaranti).
   Kom ihåg att viktminskningspiller inte är en mirakelkur. Du måste kombinera dem med en bra livsstil för att se snabba resultat.

 8. Hej Jasmin,

  Med tidigare kosttillskott, led jag alltid av hjärtklappning som en bieffekt. Har du upplevt några biverkningar vid användning av Fast Burn Extreme?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jenny,

   Jag led inte av hjärtklappning. Mest sannolikt, var koffeinhalten för hög i de kosttillskott du tidigare har använt.

 9. Hej Jasmin,

  jag skulle verkligen vilja börja med dessa piller. Jag väger 78 kg och är 173 cm lång. Jag är dock rädd att jag kommer att få biverkningar som nämnts ovan, såsom illamående … Kan man förhindra det? Jag har alltid mycket att göra och har inte tid med att få illamående eller för lite sömn.

  Jag ser fram emot att höra från dig!

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Marie,

   Illamående är verkligen irriterande, men de flesta människor får det knappast. Du kan förhindra illamående genom att ta Fast Burn Extreme piller på mätt mage.
   Det är också användbart att ta bantningspiller på morgonen så att din sömn inte störs.

 10. får jag fråga hur det fungerar om du inte tränar? jag vill gå ner 15 kg. och jag väger för närvarande 94,5 kg. jag har beställt ett paket för att prova dem. du skrev att du gick ner 22 kilo på 2 månader om jag förstår dig rätt.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Claire,

   Vid den tiden åt jag mindre än vanligt och tränade inte heller (jag hade en skada). Jag drack också minst 2 liter vatten om dagen.

 11. Kan jag också använda dessa piller utan någon speciell kost eller motion?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Hans,

   Du kan ta Fast Burn Extreme utan någon speciell kost eller träning. Naturligtvis kommer resultaten inte att bli lika stora.

 12. Hej alla,

  jag skulle vilja dela min erfarenhet med dig om fast burn extreme. Jag beställde tabletterna i början av januari, men det blev en liten försening. Jag tog 2 piller varje dag på en tom mage på morgonen. Jag kände omedelbart av effekten, eftersom jag hade mer energi och mindre aptit. Så jag gjorde detta varje morgon i nästan 1 månad. Jag såg över min diet (ketogen diet) etc. Jag har gått från 80 kg till 72 kg på mindre än en månad. Jag är överlycklig över resultaten!

 13. Hej alla, jag ville bara dela med mig av min viktminskningsresa med Fast Burn Extreme. Jag började för 1 månad sedan med Fast Burn Extreme + ketodiet. Efter att ha tagit pillret, blev min aptit mindre och jag kände mig mätt efter en måltid. Fram till idag har jag förlorat 6 kilo med Fast Burn Extreme.

 14. Hi, jag är tveksam till att köpa den här produkten. Har du fått några biverkningar av dessa? Jag är 161 cm lång och väger 76 kg. Och jag skulle vilja komma ner till 66 kg, men jag tränar inte. Men jag är nogrann med vad jag äter. Går man fortfarande ner i vikt, eller måste man verkligen träna?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Julia,

   Du kan använda Fast Burn Extreme utan att träna. Men jag råder dig att ägna mer uppmärksamhet åt din kost. Du kan göra detta genom att till exempel följa en ketogen diet eller begränsa dina kalorier (jag gjorde detta).

 15. Hej, jag har en fråga. Innan man sväljer kapseln, måste man öppna den eller kan man svälja hela kapseln?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Susanne,

   du ska svälja hela kapseln. Öppna endast kapseln om du har svårt att svälja.

 16. Kan du dricka kaffe med tabletterna eftersom det också innehåller koffein?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Inger,

   Jag rekommenderar inte att du intar Fast Burn Extreme med kaffe samtidigt. Några timmar efter att du har tagit Fast Burn Extreme kan du ta en kaffe.

 17. Hej Jasmin, jag fick min beställning idag end har precis börjat ta dem.
  Jag har ätit hälsosammare under 5 veckor och har druckit mycket vatten och har förlorat 3 kg.
  Så jag hoppas att Fast Burn Extreme kommer att hjälpa mig att gå ner ännu mer. Hur många kalorier kan man inta dagligen för att gå ner i vikt?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Ida,

   Låter bra! Du kan beräkna ditt kaloribehov med hjälp av ett online verktyg.

 18. Hej,

  jag har använt mig av Fast Burn Extreme i en vecka nu, för tillfället är mina resultat följande:

  1:a dagen: Vikt den 16 februari: 79 kg
  7:e dagen: Vikt den 24 februari: 76 kg.

  Under tiden har jag gått ner 3 kg på 1 vecka på grund av kombinationen nedan:
  – Fast Burn Extreme
  – Tränat 2 till 3 gånger i veckan i en timme
  – Inga feta livsmedel, inte för mycket mat (det positiva är att dessa piller minskar din aptit och får dig att känna dig mätt).

  Jag är nöjd med pillren, jag har en lång väg att gå eftersom mitt mål är 60 kg, men jag jobbar mot att nå den vikten.

  Mitt tips: tveka inte och gör det bara. Om du inte är nöjd med dem kommer tillverkaren att ge dig dina pengar tillbaka.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Sara,

   Du har gjort ett bra jobb! Jag önskar dig lycka till

 19. Hej Jasmin,

  Tack för din recension och alla svar hittills. Det har redan hjälpt mig mycket.

 20. Hej, idag fick jag de produkter som jag beställde för 2 dagar sedan. Jag är 175 cm lång och väger för närvarande 95 kg och hoppas att förlora 15 kilo på relativt kort tid (6 veckor). Efter det vill jag gå ner 10 kg till, men det kan få ta lite längre tid. Tanken är att träna två gånger i veckan och naturligtvis vara uppmärksam på min kost. Jag gillar inte att följa dieter, men jag klarar mig. Jag meddelar dig om hur jag mår om sex veckor. Lycka till, allihop!

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Emma,

   Häftigt! Jag önskar dig lycka till!

   • Hej allihop,

    det har redan gått sex veckor. Jag är lite besviken eftersom jag bara har tappat 10 kg i stället för 15 kg. Men oroa dig inte, jag behöver bara mer tid för att nå mitt mål.

 21. Hej Cindy, jag är verkligen tacksam för att du delar detta med oss. Har använt dessa i 2 veckor nu och har redan förlorat 4 kilo. Jag fortsätter tills jag har nått min drömkropp.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here